Mijn Blauwe Russen katers

Deze cattery heeft 2 dek-katers: Woldlake's Diamond Dust en Nindaranna's Fearghus of Woldlake.

SC Woldlake’s Diamond Dust

GIC Woldlake's Diamond Dust

Supreme Champion Woldlake's Diamond Dust is geboren op 11 november 2015 en is een zoon van SC Grisaille's Brilliant Performer en GIC Victoria von der Weper.

Diamond is een prachtige kater die zowel mooie aspecten van zijn vader als van zijn moeder heeft. Hij is nu volwassen en diverse malen vader geworden. Omdat ik zijn moeder ook heb is het leuk ze samen in de groep te zien. Hij heeft inmiddels een suprelorin implantaat geplaatst gekregen zodat hij weer vrij in de groep kan lopen, dat vindt hij heerlijk.

Ik heb hem van kleins af aan regelmatig geshowd en hij doet het goed. Hij is al vaak Best in Variëteit en genomineerd geweest. Hij is nog steeds jong maar ontwikkelt steeds meer de karakteristieke eigenschappen van een volwassen kater.

Diamond zijn vachtkwaliteit is erg fraai. Hij heeft niet alleen een mooie dense vacht maar ook een bijzonder lichte kleur. Ondanks dat is zijn silvertipping goed zichtbaar. Naast zijn vachtkwaliteit is zijn lichaamsbouw uitstekend, hij is groot en gespierd, staat hoog op de poten en heeft een bijzonder fraai profiel.
Ik heb hoge verwachtingen van hem.

Stamboom/pedigree van Diamond in Pawpeds.

Diamond heeft de volgende titels

Binnen de Fife:
Champion 3 x 1ste in de open klasse in Nederland
International Champion 3 x 1ste in de kampioensklasse in 2 landen
Grand International Champion 6 x 1ste in de internationaal kampioensklasse in 2 landen
Supreme Champion 9 x 1ste in de groot internationaal kampioensklasse in 3 verschillende landen

SC Nindaranna’s Fearghus of Woldlake

Nindaranna Fearghus op de show

Supreme Champion Nindaranna Fearghus is geboren op 12 maart 2013 en gefokt door Jenny Wilhelms-Seppälä van Cattery Nindaranna in Finland, Vantaa (Helsinki). Zijn moeder is Ch. Nindaranna's Fiona Nic Niamh en zijn vader is IC Andinan Einar van Cattery Andinan in Kuopio Finland.
De moeder is een poes met heel duidelijk Noord Amerikaanse lijnen en de vader is Fife type. Vooral de vader heeft zijn uiterlijk doorgegeven aan Fearghus. Fearghus voldoet namelijk helemaal aan de Fife standaard.

14 juni 2013 ben ik naar Helsinki gevlogen om Fearghus op te halen. Dit was het eerste moment dat ik hem zag en ook het eerste moment dat ik zijn fokker Jenny en Robert ontmoette. Het contact was tot nu toe alleen via email verlopen en de overeenkomst was in goed vertrouwen gesloten.
Vanaf het eerste moment was ik blij en enthousiast over Fearghus. Het is echt een plaatje. Hij heeft een prachtig profiel en een mooi gebouwd lichaam. Hij vormt een mooie combinatie met mijn poezen.

Ook Fearghus is getest op het blue point gen en het langhaar gen.
Daarnaast zijn zijn ogen ook al twee keer getest en alles is prima in orde.

Stamboom/pedigree van Fearghus in Pawpeds

Fearghus heeft de volgende titels

Binnen de Fife:
Champion 3 x 1ste in de open klasse in Nederland
International Champion 3 x 1ste in de kampioensklasse in 2 verschillende landen
Grand International Champion 6 x 1ste in de internationaal kampioensklasse in 3 verschillende landen
Supreme Champion 9 x 1ste in de groot internationaal kampioensklasse in 3 verschillende landen

Fearghus is nu klaar met showen want hij heeft de hoogst te behalen titel binnen de Fife!