Champion Djagilevs Rustaveli

eva_met_kittens_in_de_stoel_8_weken_3Champion Djagilevs Rustaveli, Eva is geboren op 21 september 2004 en is 9 juni 2008 overleden. Ze was het zusje van Anna.
Eva was een schrikkerig kitten. Niet omdat er ooit iets met haar gebeurd was, maar het was gewoon haar aard. Door haar altijd bij me te dragen en haar te vertroetelen is dat in de loop der tijd over gegaan. Ik had een geweldige band met haar en zij was mijn absolute lieveling.
Op de show deed ze het geweldig. Ze heeft 3 maal haar CACtje behaald waardoor ze Champion was en is 2 maal BIV, Best in Variëteit geweest. Ik wilde met haar verder gaan showen.
Ook was ik vast van plan om met haar lijn verder te gaan. Helaas heeft het niet zover mogen komen. In een onbewaakt ogenblik ontsnapte Eva uit mijn huis en is daarbij door een ongeluk om het leven gekomen. Dat was een vreselijke ervaring.

Eva was de moeder van Woldlake’s Adorable Djamilla die naar Cattery Lovely Dolls in Brazilie is gegaan en van Woldlake’s Adorable Francischka van Cattery Russian-Angels in Emmen.

Stamboom/pedigree van Eva op pawpeds!
Foto’s Eva
Foto’s Eva’s eerste nest