Felis Belgica show 1 maart 2020

GIC Woldlake’s Zultan, relaxed

In verband met mijn vakantie in het najaar van 2019 heb ik lang niet geshowd. Maar buiten dat had ik ook weinig te showen. Bijna al mijn dieren hebben hun volledige titels al behaald en de poezen waar dat nog mee kan zijn niet altijd in show conditie. Annastasia als voorbeeld is tot een half jaar na haar zwangerschap wat magertjes geweest, Gelukkig is ze nu weer in conditie, maar op zo’n moment heb je wat anders aan je hoofd dan showen.

Voor de show van 1 maart heb ik alleen Woldlake’s Zultan meegenomen. Zultan deed het uitstekend, hij kreeg een keurig showrapport en haalde zijn 1ste CACS certificaat.
Helaas moest hij het afleggen tegen de overige Blauwe Russen van deze dag. Dat heeft niets te maken met zijn kwaliteit maar meer met zijn gedrag. Hij vond het helemaal niets op de show en liet dat ook merken. Extroverte dieren die showen erg leuk vinden staan altijd met 1-0 voor. Het is gewoon prettig als een dier met verve op het podium wil staan.
Helaas had Zultan er deze keer niet zo’n zin, dat is jammer want hij is echt prachtig. Ik heb hem maar weer lekker in zijn mandje gelegd.