Mundikat show 16 juni 2019

GIC Woldlake’s Zultan

Mundikat hield 15 en juni 2019 een grote internationale kattenshow in de Veluwehal in Barneveld.

In twee dagen was er een mooie opkomst. Ik ben alleen op zondag gegaan, want ik had voor Zultan maar 1 certificaat nodig om zijn volgende titel te halen.

Omdat een aantal van mijn poezen kittens hebben, heb ik alleen Ch. Woldlake’s Annastasia en IC Woldlake’s Zultan meegenomen. Er was een geweldige opkomst met veel Russen, waaronder bijzonder fraaie exemplaren uit de lijn van Julius Ceasar Ewjatar, die ook de vader is van 2 van mijn eigen poezen.
Woldlake’s Annastasia haalde haar 1ste CACIB certificaat in de kampioensklasse. Ik kreeg wel een kritische opmerking over haar vacht op dit moment, wat niet vreemd is, want Annastasia heeft de afgelopen maand veel haar verloren waardoor ze er op dit moment wat verfromfraaid uitziet.

Woldlake’s Zultan haalde zijn 8ste CAGCIB certificaat in de Internationaal Kampioensklasse, waardoor hij nu de titel Groot Internationaal Kampioen voor zijn naam mag voeren! Zijn keurrapport was geweldig.
Het was een leuke show, de keurmeester was Manuele Centamore uit Italië die zelf ook Blauwe Russen fokt. Het was leuk haar als keurmeester te hebben.