Mundikat show Groningen 23 oktober 2016

sunday-october-23-2016-363-dsc_1477235026-bijgesn

Woldlake’s Diamond Dust wordt BIV

Op 22 en 23 oktober hield Mundikat haar grote Internationale jubileum show in Groningen. Mundikat bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt breeduit gevierd.
Voor deze gelegenheid heb ik vier van mijn dieren meegenomen.

Djagilevs Graciella of Woldlake, Woldlake’s Shady Lady, Woldlake’s Diamond Dust en Woldlake’s Ursus.

Graciella haalde op deze dag haar 9de CACS. Dat betekent dat ze eerste werd in de Groot Internationaal Kampioensklasse. Nog 2 certificaten in Nederland en ze is Suprême Champion.

Shady Lady haalde haar 3de CAC wat betekent dat ze eerste werd in de open klasse. Daarnaast werd ze genomineerd voor Best In Show. Met dit derde certificaat heeft ze ook de titel van Champion behaald. Ze gaat nu door naar een volgende klasse.

Diamond Dust haalde zijn tweede CAC. Daarnaast werd hij Best in Variëteit. Wat betekent dat hij mooiste Blauwe Rus van deze dag werd.

Ursus ging deze dag voor het eerst mee naar de show. Hij is nog klein, pas 4 1/2 maand oud. Hij gedroeg zich voorbeeldig ondanks dat hij het griezelig vond. In de loop van de dag werd hij steeds moediger. De keurmeester was Bobby Funk uit Duitsland en ze vond hem prachtig. Ook hij werd genomineerd en ging naar het podium. Het was leuk te zien hoe dat kleine mannetje zich staande hield in zo’n vreemde omgeving met zoveel mensen en zoveel geluid. Hij bleef er onverschrokken onder. Het was een leuke dag!