SC Nindaranna’s Fearghus of Woldlake

SC Nindaranna Fearghus

Supreme Champion Nindaranna Fearghus is geboren op 12 maart 2013 en gefokt door Jenny Wilhelms-Seppälä van Cattery Nindaranna uit Finland. Zijn moeder is Ch. Nindaranna’s Fiona Nic Niamh en zijn vader is IC Andinan Einar van Cattery Andinan ook uit Finland.
De moeder is een poes met heel duidelijk Noord Amerikaanse lijnen en de vader is Fife type. Vooral de vader heeft zijn uiterlijk doorgegeven aan Fearghus. Dat is de reden dat Fearghus helemaal voldoet aan de Fife standaard. Fearghus was één van de eerste katers in het rijtje van Woldlake dek-katers.

14 juni 2013 ben ik naar Helsinki gevlogen om Fearghus op te halen. Dat was het eerste moment dat ik hem zag en ook het eerste moment dat ik zijn fokker Jenny en Robert ontmoette. Het contact was tot nu toe alleen via email verlopen en de overeenkomst was in goed vertrouwen gesloten.

Vanaf het eerste moment was ik blij en enthousiast over Fearghus. Het is echt een plaatje. Hij heeft een prachtig profiel en een mooi gebouwd lichaam, dat is de reden dat hij een mooie combinatie met mijn poezen vormde.

Fearghus is getest op het blue point gen en het langhaar gen en ook zijn ogen zijn getest en alles was prima in orde.

Fearghus is inmiddels gecastreerd en herplaats. Zijn nieuwe eigenaar is Ramon van Os uit Nijmegen. Hij heeft hier een heerlijk leven en krijgt alle aandacht.

Stamboom/pedigree van Fearghus in Pawpeds

Fearghus heeft de volgende titels:

Binnen de Fife:
Champion 3 x 1ste in de open klasse in Nederland
International Champion 3 x 1ste in de kampioensklasse in 2 verschillende landen
Grand International Champion 6 x 1ste in de internationaal kampioensklasse in 3 verschillende landen
Supreme Champion 9 x 1ste in de groot internationaal kampioensklasse in 3 verschillende landen

Fearghus is klaar met showen want hij heeft de hoogst te behalen titel binnen de Fife!

Foto’s Fearghus