Felikat show Rijswijk 13 november 2016

sunday-november-13-2016-347-_dsc1326-bijgesn

Champion Woldlake’s Shady Lady wordt 2 x BIV en BIS

Op 13 november hield Felikat een wel heel bijzondere show. Deze dag was het mogelijk om 2 certificaten te halen. Dus eigenlijk liepen er 2 shows tegelijk op één dag. Dit was heel ordelijk ingedeeld in een groene en een rode zone. In elke zone zat een groot aantal keurmeesters. Hier kwamen veel fokkers op af, want 2 certificaten behalen op één dag dat spaart tijd voor je titels!

Ik heb GIC Djaglievs Graciella of Woldlake, Ch Woldlake’s Shady Lady, Woldlake’s Diamond Dust en Woldlake’s Ursus bij me.

Graciella moest nog 2 CACS certificaten behalen. Dat is gelukt en hiermee is Graciella nu Supreme Champion! Dit is de hoogste internationale titel binnen de Fife en ik ben er ontzettend trots op dat ze die nu behaald heeft. Dit maakt Graciella de 4de kat in mijn cattery die deze titel heeft.

sunday-november-13-2016-347-fk-biv-rood

Champion Woldlake’s Shady Lady wordt 2 x BIV en BIS

Shady Lady deed mee in de Championsklasse en heeft hier haar eerste 2 CACIB certificaten behaald. Nog één te gaan en ze is International Champion. De eerstvolgende show voor Shady zal dan ook in het buitenland moeten zijn. Buiten 2 certificaten werd Shady in beide zone’s Best in Variëteit en in beide zone’s genomineerd voor Best in Show. Dat was spannend, want nu ging ze naar het podium om mee te dingen voor Best in Show. Tot mijn grote verassing werd Shady beide keren Best in Show! Ik was ongelooflijk trots op haar en had dit ook nog nooit meegemaakt.

Diamond Dust deed eerst mee in de open klasse. Hier haalde hij zijn 3de CAC en werd daarmee Champion! Bij de volgende keuring ging hij door naar de Championsklasse, hier haalde hij zijn 1ste CACIB. Daarnaast werd Diamond genomineerd voor Best in Show.

Ursus kwam uit in de kittenklasse. Beide keren haalde hij Excellent 1. Kittens doen nog niet mee voor titels, maar het is gewoon erg leuk om ze mee te nemen omdat ze nog zo onbevangen zijn.

De keurmeesters voor mijn klasse waren Marina Vinkel uit Estland en Ad de Bruijn uit Nederland.