Felikat show Schiedam 26 maart 2017

Woldlake’s Diamond Dust wordt genomineerd voor Best in Show

De eerste Felikat show van dit jaar werd gehouden in de Margriethallen in Schiedam.

Een grote internationale show met een opkomst van rond de 350 dieren. De keurmeester voor de Rus was deze keer Laura Scholten uit Nederland. Er waren helaas maar 5 Russen aanwezig op de show. De Rus is een relatief klein ras en de opkomst kan per show nogal verschillen.
Ik had me opgegeven met 3 Russen, echter toen ik ’s morgens probeerde mijn katten in het vervoersmandje te zetten kwam ik tot de ontdekking dat Woldlake’s Waruschka Vera er toch echt geen zin in had. Ze spartelde zo vreselijk dat ik haar maar thuis gelaten heb. Het is niet de bedoeling je dieren ongelukkig te maken.

Daarom heb ik alleen Woldlake’s Diamond Dust en Victoria von der Weper bij me.
Beide worden eerste in hun klasse en Woldlake’s Diamond Dust gaat deze dag ook door naar het podium, want hij wordt genomineerd voor Best in Show.