Felis Belgica show 29 november 2015

Djagilevs Graciella

Djagilevs Graciella bij keurmeester Donatella Mastrangelo uit Italië

Zondag 29 november was er een International kattenshow in Herselt, België. (vlakbij Brussel) De opkomst was wat minder dan anders. Er hadden zich wel veel mensen opgegeven, maar in verband met de onrust in Brussel waren er een aantal fokkers niet komen opdagen. De angst zit er schijnbaar toch in. En ook wel begrijpelijk, want een kattenshow is altijd een groot evenement en er lopen normaliter veel mensen rond. Deze keer niet, er waren zelfs weinig bezoekers.

Ik ben wel gegaan, maar heb alleen Djagilevs Graciella of Woldlake bij me, omdat zij haar buitenlandse certificaat nodig heeft voor haar titel.
Graciella is deze dag de enige Blauwe Rus, wat maakt dat ze haar certificaat eigenlijk gewoon krijgt. Dat is prima, maar competitie is natuurlijk wel veel spannender.
Ze doet ook mee in de voorronde voor nominatie, maar legt het af tegen een schitterende Korat poes, die ook werkelijk erg bijzonder was.

Graciella weer lekker in haar kooi gelegd en de rest van de dag maar eens besteed aan rustig aan doen en hier en daar een praatje maken.