Mundikat show Barneveld 24 juni 2018

IC Woldlake’s Zultan

Op 23 en 24 juni 2018 hield Mundikat een Internationale kattenshow in de Veluwe hallen in Barneveld.

Op deze dag nam ik deel met 3 katten:
GIC Woldlake’s Diamond Dust
CH Woldlake’s Zultan
Woldlake’s Annastasia

Annastasia is geboren op 18 februari 2018 en werd voor het eerst geshowd. Ze is een kitten uit het laatste nestje van IC Anarrima’s Izzie en de vader is GIC Julius Ceasar Ewjatar. Het is ronduit een schatje en ik was erg benieuwd hoe ze haar zouden vinden.

Diamond haalde zijn 6de CACS en is nu op 3 certificaten na Supreme.
Zultan haalde zijn 3de CACIB en werd daarmee Internationaal Kampioen!  Hoeraa!!!

Annastasia haalde Excellent 1 in de kittenklasse en werd beoordeelt bij de laatste 2 blauwe Russen. Helaas, maar begrijpelijk, moest ze het afleggen tegen een kater van ruim 1 jaar oud. Deze was natuurlijk veel verder in zijn ontwikkeling en daarmee geen partij voor een kitten van 4 maanden oud. Maar ik zag dat de keurmeester er wel over na moest denken en dat deed me goed.

Annastasia komt uit een moeder die niet echt show kwaliteit was en met pijn en moeite heb ik haar tot Internationaal Kampioen geshowd om er toen mee te stoppen. Maar de vader heeft hele mooie aspecten aan dit kitten toegevoegd waardoor zij aanzienlijk beter is om te showen. Vooral de vacht kwaliteit van Annastasia is waanzinnig mooi.

De keurmeester was op deze dag Martin Biernaczyk uit Polen. Een leuke keurmeester die goed wist hoe hij de Rus moest beoordelen.