NSW Woldlake’s Royal Purrfect

_MG_5560

NSW Woldlake’s Royal Purrefect

Woldlake’s Royal Purrfect is geboren op 30 mei 2015 en een zoon van GIC Djagilevs Graciella of Woldlake en IC Julius Caesar Ewjatar.

Purrfect is een ontzettend lieve kater, die lang vrij door het huis heen heeft gelopen omdat hij weinig opdringerig was naar de poezen. Hij gedroeg zich altijd als een speelkameraadje en was naar iedereen altijd heel erg zachtaardig. Hij is ook diverse malen geshowd en deed het super.
Op de North Sea Winner show van 24 april 2016 is hij Best in Show geworden. Dat betekent dat hij nu al de titel NSW, North Sea Winner voor zijn naam mag voeren. Op diverse andere show is hij al BIV geweest en hij is ook diverse malen genomineerd voor Best in Show.

Purrfect is drie maal ingezet als dek kater. Zijn vachtkwaliteit is prachtig en dat zag je ook aan zijn kittens. Omdat hij op een gegeven moment apart moest in het katerverblijf (ik heb namelijk zijn moeder en zusje ook) werd hij erg ongelukkig. Dat heeft maar kort geduurd. Na drie maanden heb ik hem al laten castreren, ik wilde hem dat niet aandoen. Nu heeft hij een fijn thuis gevonden bij Fabian en zijn partner in Surhuisterveen.

Zijn zusje Woldlake’s Shady Lady uit hetzelfde nest loopt ook hier.
Ook zij is een kleine schoonheidskoningin

Stamboom/pedigree in Pawpeds