SC Djagilevs Graciella of Woldlake

SC Djagilevs Graciella of Woldlake

Supreme Champion Djagilevs Graciella of Woldlake is geboren bij Cattery Djagilevs in Friesland. Het is een dochter van AC Woldlake’s Little Emperor en Djagilevs Princesse ‘d Aurore.

Graciella was het resultaat van een samenwerking tussen beide catterys. Er zaten veel katten in die door Saakje Luhrman waren geïmporteerd of gefokt en er zaten katten in van mij. Leuk was dat bijvoorbeeld Jumillas Silver Shine of Woldlake evenals Djagilevs Ruses ‘d Amour of Woldlake in de stamboom voorkwamen. 

Maar de geweldige invloed van de oma van moederszijde AC en RW Mishablu Missouri of Djagilevs die door Saak uit Amerika was gehaald was ook duidelijk zichtbaar. Je ziet dit vooral aan de oorstand. De oren staan iets meer naar buiten. Ondanks dat voldeed Graciella helemaal aan de Europese rasstandaard. De vachtstructuur van Graciella was ronduit prachtig. Haar kin en neuslijn perfect. Kortom, het was een poesje waar je als fokker graag mee wilde fokken. Graciella is heel vaak geshowd, daarbij is ze elke keer eerste in haar klasse geworden. Daarnaast is ze tijdens deze shows 9 x Best in Variëteit geworden, 5 x genomineerd en 1 maal Best In show geweest! 

Graciella is inmiddels herplaatst en woont bij Sandra van der Haar in Amersfoort.
Ze heeft daar een heerlijk leven.

Stamboom/pedigree Graciella in Pawpeds 
Foto’s Graciella als kittentje