Woldlake’s Gorgeous Silver Shine

dscn0946_2_copy1

Woldlake’s Gorgeous Silver Shine is 5 mei 2008 geboren en 2 mei 2010 overleden. Ze was een dochter van Djagilevs Ruses d’ Amour en Ithan Blue Eminence.
Zij onderscheidde zich door haar mooie kopje, fluwelen vacht en haar lieve karakter, ze vond het heerlijk om in handen te worden genomen. Silver had in deze cattery zullen blijven en ik had met haar lijn zeker verder willen fokken! Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Een paar weken nadat haar eerste kitten het nest verlaten had kreeg Silver een klein bultje onder haar oksel wat snel groter werd. Bij nader inzien bleek dit maligne lymfoon te zijn. (lymfeklier kanker) Ze was kansloos. Ook chemo had maar enkele maanden uitstel gebracht en ik heb toen besloten dat niet te doen.
Op de dag dat de ziekte echt helemaal de overhand kreeg heb ik de dierenarts laten komen en heeft ze een overdosis slaapmiddel gekregen. Ze is in mijn armen ingeslapen.

Wat feiten over Silver:
Op de show van 19 oktober 2008 werd Silver zelfs Best In Variëteit en genomineerd voor Best in Show. Voor een kitten was dit heel bijzonder!
Ze had bijna haar kampioens titel.
Silver was de moeder van Woldlake’s Wonderful Duke die nog steeds in goede gezondheid is.

Stamboom/pedigree van Silver in Pawpeds!
Foto’s Silver van klein’s af aan
Foto’s Silver op de show in Zwolle
Foto’s Silver’s eerste nest